Menu

Voor wie

We zijn er voor iedereen die hulp kan gebruiken om weer grip te krijgen op zijn of haar financiën. Het maakt dus niet uit wat je leeftijd is, wat de hoogte van je inkomen is en of je wel/geen schulden hebt.

Het doel van Stichting Budgetcafé is om samen met jou te werken aan een financieel gezonde en stabiele toekomst. Om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen, op een manier die goed bij hen past zijn er een aantal doelgroepen waar we ons op focussen. Dankzij subsidies die we ontvangen, kunnen we deze mensen gratis helpen met: trainingen, intensieve begeleiding, beheer en beschermingsbewind.

Hieronder vind je een overzicht van onze gesubsidieerde projecten en hou ook onze social media in de gaten voor nieuwe projecten.

Ook als je niet in één van onderstaande doelgroepen valt, kun je altijd contact met ons opnemen om te bespreken welke financiële hulp er voor jou mogelijk is.

Corona en schulden

Voor veel mensen heeft de coronacrisis nog steeds vervelende financiële gevolgen. Als je plotseling veel minder inkomen hebt, liggen geldzorgen en financiële problemen op de loer. Mensen die door de coronacrisis geen grip meer hebben op hun financiën, kunnen zich bij Stichting Budgetcafé aanmelden. 

Jongvolwassenen en geld

Het kan iedereen overkomen: je hebt teveel uitgegeven of te weinig inkomsten waardoor je een rekening niet op tijd kunt betalen. Denk hierbij aan je telefoonrekening of de premie van je zorgverzekering. Stichting Budgetcafé richt zich met dit project speciaal op jongvolwassenen (18-26 jaar) en werkt samen met jou aan een financieel gezonde toekomst.

Alleenstaande ouders

Alleenstaande moeders en vaders moeten vaak veel ballen in de lucht houden. Soms kan het teveel worden, niet alleen op financieel vlak. We zijn een project gestart om jou als alleenstaande ouder te helpen grip te krijgen op je financiën. In samenwerking met andere partijen bieden we daarnaast ook sociaal-emotionele ondersteuning en praktische hulp.

Een nieuwe kans

Ben je het overzicht over je financiële administratie kwijt? Weet je niet meer hoe je de rekeningen moet betalen of loop je vast, ondanks hulp van de gemeente of andere instanties? Ben je financieel getroffen door de coronacrisis en zit je met je handen in het haar? Iedereen verdient een nieuwe kans. Wij bieden hulp om jouw financiële situatie weer stabiel te krijgen.

ZZP'ers en ondernemers

Ben je ZZP’er of ondernemer en vind je het moeilijk je administratie op orde te houden? Draai je minder omzet en sta je voor financiële uitdagingen? Of heb je meteen hulp nodig bij het treffen van betalingsregelingen? Wij bieden je persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Zo helpen we je bedrijf om (weer) financieel fit te krijgen en te houden.