Menu

Wat kunnen we voor jou betekenen?

We staan klaar voor iedereen met vragen over geld, die (tijdelijk) te maken heeft met financiële onrust, problemen of schulden. Misschien is je administratie een rommel en ben je het overzicht kwijt of heb je te maken met minder inkomsten en hogere lasten, waardoor er betaalachterstanden ontstaan.

Wanneer je je contactgegevens achterlaat, belt een van onze medewerkers je zo snel mogelijk terug. Tijdens dit telefoontje vertel je iets over jouw situatie, vertellen we waar we je bij kunnen helpen en plannen een eerste afspraak bij ons op kantoor.

Tijdens deze afspraak kijken we naar je financiële situatie op dit moment en bespreken wat er mogelijk is. Elke persoon en situatie is anders. Onze budgetcafé coaches, beheerders en bewindvoerder staan echt naast jou om samen jouw financiën op orde te krijgen, zodat de rust weer terugkomt.

Onze diensten

Budgetbegeleiding

Onze ervaren budgetcoaches helpen je met de juiste persoonlijke begeleiding. Een half jaar financiële begeleiding is soms al voldoende om alles weer op de rit te krijgen.

Budgetbeheer

Bij budgetbeheer helpen wij je bankrekening te beheren en betalen met jouw geld de vaste lasten. Ook geven we je advies om beter met je geld om te gaan financiële zorgen te voorkomen.

Bewindvoering

Ben je (tijdelijk) niet in staat om je geldzaken te regelen? Met bewindvoering nemen we de verantwoordelijkheid over al je financiële beslissingen en brengen je geldzaken op orde.

Mentorschap

Mentorschap is een beschermingsmaatregel die opgelegd wordt door de kantonrechter en uitgevoerd wordt door een natuurlijk persoon, in ons geval door een professional.

Iedereen is welkom bij Stichting Budgetcafé

Ongeacht de hoogte van je inkomen en/of schulden ben je welkom bij het Budgetcafé. Hieronder zie je een aantal projecten waar we ons als stichting extra op focussen. Ben je benieuwd welk project nu actief is? Hou onze socials in de gaten!

Val jij niet binnen een van deze groepen en wil je wel graag financiële begeleiding? Neem vooral contact met ons om te bespreken welke hulp er voor jou mogelijk is.