Menu

Een nieuwe kans

Met het project “Iedereen verdient een nieuwe kans” helpen we iedereen die het financiële overzicht kwijt is en/of problematische schulden heeft bij het vinden van een oplossing.

Voel je niet bezwaard je niet om hulp te vragen. Geldproblemen kunnen iedereen overkomen. Wat de aanleiding ook is, die ervoor heeft gezorgd dat hierin terecht bent gekomen. Hoe eerder je ons inschakelt voor hulp, des te sneller kunnen we meekijken en meedenken met wat je nodig hebt.

We begrijpen dat de situatie soms uitzichtloos kan lijken. En dat je wellicht een drempel voelt om bij ons aan te kloppen. Maar alleen al je verhaal delen en weten dat er iemand zijn die je begrijpt en steunt is dan onmisbaar. Onze budgetcoaches kijken samen met jou naar je situatie en we komen ook meteen in actie. We doen er alles aan om je schulden zo snel mogelijk te verminderen en weer orde op zaken stellen in je financiën.

“Every day is a second chance”

Wat kun je verwachten?

Nadat je je gegevens hebt ingevuld via het contactformulier, belt een medewerker je zo snel mogelijk terug. We stellen je een aantal vragen over je huidige situatie, en je krijgt uitleg wat we voor je kunnen betekenen. Als er een klik is, plannen we meteen een eerste afspraak bij ons op kantoor.

Tijdens deze afspraak is er tijd en ruimte voor jouw verhaal. Het maakt niet uit met welke geldvragen of financiële zorgen je zit. Wij weten dat iedereen te maken kan krijgen met schulden en oordelen niet. We staan klaar om met jou voor een oplossing te zorgen. 

Je kunt je vrijblijvend opgeven voor het project: Een nieuwe kans. We helpen je weer grip te krijgen op je financiën en leren je de vaardigheden om weer financieel gezond te worden en te blijven. Dit project kan bestaan dankzij subsidies en is voor jou helemaal kosteloos.

3 manieren waarop we jou kunnen helpen

Stichting Budgetcafé heeft 3 verschillende opties: Budgetcafé begeleidingBudgetcafé beheer en Bewindvoering. We gaan uit van jouw situatie en zorgen dat je de juiste hulp krijgt die bij je past.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem contact met ons op via de contactbutton. Je kunt ons ook bellen op 020-2440474 of een berichtje sturen via WhatsApp.