Menu

Financiële hulp voor ondernemers en ZZP’ers

Ben je ZZP’er of ondernemer en lukt het je niet om grip te krijgen op je administratie en je financiën? Schulden, administratieve achterstanden of narigheid vanuit het verleden lijken soms onoplosbare problemen. Gelukkig zijn ze dat bijna nooit en is het vooral een kwestie van de juiste hulp vinden. Maar waar? Als ondernemer kun je niet zomaar aankloppen bij de gemeentelijke schuldhulpverlening.

Bovendien werk je als ondernemer of ZZP’er juist graag zelfstandig. Wellicht voelt het daarom niet goed om hulp te vragen als het tegenzit. Je hoopt – tegen beter weten in – op betere tijden. We begrijpen je, maar het is echt niet nodig om je bezwaard te voelen om hulp te vragen. Anders stapelen die financiële- en administratieve problemen zich alleen maar op. Wacht niet te lang en vraag een vrijblijvende kennismaking aan. De ervaren budgetcoaches van Budgetcafé staan voor je klaar en helpen je om (weer) financieel fit te worden én te blijven.

“Be brave enough to ask for help and come back stronger”

Dit is onze werkwijze

Via het contactformulier vul je je gegevens in. Je wordt dan zo snel mogelijk door een van onze medewerkers teruggebeld. Tijdens dit telefoontje stellen we je wat vragen over jouw situatie, je hebt de gelegenheid om vragen te stellen en we geven uitleg hoe we je kunnen helpen. Ook plannen we gauw een eerste afspraak bij ons op kantoor.

Tijdens dit gesprek kun je jouw verhaal en struggles delen. Vind je het lastig om je administratie op orde te houden? Draai je sinds de coronacrisis minder omzet en sta je voor een financiële uitdaging? Of heb je direct hulp nodig bij het treffen van betalingsregelingen? Ons motto is: “problemen zijn er om opgelost te worden’ en dat is ook wat wij doen. ZZP’ers en ondernemers helpen om de regie weer over hun financiën te krijgen. Ongeacht met welke geldvragen of financiële problemen je te maken hebt. Lukt het niet linksom, dan doen we het rechtsom.

Elke onderneming en ondernemer is uniek. Daarom zorgen we voor een persoonlijke aanpak die werkt voor jou. Stap 1 is zorgen dat we jouw hele financiële plaatje inzichtelijk maken: wat is je omzet, wat zijn je kosten en wat zijn je eventuele schulden? Aan de hand van jouw situatie krijg je een eerlijk advies met welke begeleiding je het meest mee geholpen bent. Vervolgens besluit jij of je onze ondersteuning wilt.

Voordelen budgetbegeleiding voor ondernemers

Voor wie

Onze ZZP- en ondernemersbegeleiding is geschikt voor alle ZZP’ers en ondernemers die hulp kunnen gebruiken om weer grip te krijgen op hun financiën en administratie. Het maakt dus niet uit hoe lang je al ondernemer of zelfstandige bent, wat de hoogte van je inkomen is en of je wel/geen schulden hebt.

Wat zijn de kosten?

Deze begeleiding voor ondernemers en ZZP’ers is geheel op vrijwillige basis. We stellen een samenwerkingsovereenkomst op die je maandelijks kunt opzeggen. Bekijk hier onze tarieven.

Ook hebben we een speciaal project opgezet, dat wordt vergoed via de gemeente Amsterdam. Hierbij leren we je als ondernemer de vaardigheden om met geld om te gaan, financieel gezond te zijn en (wanneer het mis gegaan is) te helpen om weer de regie te krijgen over je financiën.

Dit is hoe wij jou kunnen helpen

Stichting Budgetcafé biedt 3 verschillende diensten: Budgetcafé begeleidingBudgetcafé beheer en Bewindvoering. Ons ervaren team van budgetcoaches, beheerders en bewindvoerders zorgen dat jij de hulp krijgt die perfect bij je past.

Nieuwsgierig naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de contactbutton. Binnen kantoortijden kun je ons ook bellen op 020-2440474 of een berichtje sturen via WhatsApp.