Menu

Een nieuw begin na de toeslagenstorm

“Een nieuw begin” is het project voor financiële zelfstandigheid na de toeslagenstorm” is een initiatief dat zich richt op het ondersteunen van gedupeerden van de toeslagenaffaire in Nederland.

Dit schandaal heeft duizenden ouders onterecht beschuldigd van fraude met kinderopvangtoeslag, wat resulteerde in ernstige financiële problemen voor veel gezinnen

De toeslagenaffaire is een schandaal in Nederland waarbij duizenden ouders onterecht beschuldigd werden van fraude met kinderopvangtoeslag door de Belastingdienst, wat leidde tot grote financiële problemen voor veel gezinnen.
Naast het erkennen van de fouten en het bieden van compensatie, is het belangrijk dat gedupeerden geholpen worden bij het herstellen van hun financiële situatie. Een essentieel onderdeel hiervan is het aanleren, aanscherpen of aanvullen van hun financiële vaardigheden.

Met het project beogen wij door middel van 1-1 coachingstrajecten, workshops en trainingen maatwerk te bieden aan de doelgroep gedupeerden van de toeslagenaffaire.