Begeleiding voor ZZP'ers en ondernemers

Ben je ZZP'er of ondernemer en lukt het je niet om grip te krijgen op je administratie en je financiën? Stichting Budgetcafé begeleidt en ondersteunt niet alleen particulieren maar ook ZZP'er en ondernemers.

 

'Draai je door de Corona-crisis minder omzet en sta je voor een financiële uitdaging?'

'Vind je het lastig het administratieve overzicht te behouden'

'Heb je hulp nodig bij het treffen van betalingsregelingen?'

 

Schulden, administratieve achterstanden, narigheid vanuit het verleden, soms lijken problemen onoplosbaar. Dat zijn ze bijna nooit. Alleen kun je er soms wel wat hulp bij gebruiken. Voor ZZP'ers en ondernemers is het knap lastig om de juiste hulp te vinden. Zo kun je niet zomaar aankloppen bij de gemeentelijke schuldhulpverlening, daarvoor zul je eerst je onderneming moeten beëindigen. Is dat wel nodig, of zijn er nog andere opties?

 

Ons motto is "problemen zijn er om opgelost te worden' en dat is ook wat wij doen. ZZP'ers en ondernemers helpen om de regie weer over hun financiën te krijgen. Lukt het niet linksom, dan proberen we het rechtsom.

 

Persoonlijke aanpak

Stichting Budgetcafé biedt ZZP'ers en ondernemers persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Niet alleen vanuit een geleerde methode, maar vooral vanuit een persoonlijke benadering. Wat elk bedrijf is anders en heeft alleen baat bij maatwerk. Dat houdt in dat we voor elke ZZP'er en ondernemer een apart plan opstellen hoe we je gaan helpen. Vind je het fijn om regelmatig met ons te overleggen, dan bieden wij wekelijks spreekuren aan bij ons op kantoor of telefonisch.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Intensieve ondersteuning en begeleiding op maat
  • Samen kijken we naar je financiële baten en lasten en maken een plan hoe je jouw financiën weer op orde kunnen krijgen. 
  • We creëren rust (bijvoorbeeld door in gesprek te gaan met leveranciers en instanties over openstaande facturen)
  • Direct na aanmelding een afspraak voor een intake
  • Duidelijkheid over wat je van ons kunt verwachten, afspraak is afspraak
  • 1 vaste consulent die jou helpt
  • Een persoonlijke aanpak op maat
  • Dagelijks bereikbaar voor vragen

 

Voor wie

Onze ZZP- en ondernemersbegeleiding is geschikt voor alle ZZP'ers en ondernemers die hulp kunnen gebruiken om weer grip te krijgen op hun financiën en administratie.

 

Vrijwillig

De begeleiding is op vrijwillige basis. We maken een overeenkomst op die je maandelijks kunt opzeggen. 

Wacht niet langer en meld je nu aan!