Jongvolwassenen

Vanaf je 18e krijg je er in één klap meer financiële verantwoordelijkheden bij. Zo moet je je eigen zorgverzekering betalen, jaarlijks belastingaangifte doen en niet vergeten zorg- en huurtoeslag aan te vragen. Ook kun je vanaf je 18e rood staan en een lening afsluiten. Een boel verantwoordelijkheden en extra keuzes die het er vaak niet gemakkelijker op maken.

"Heb jij een overzicht van je inkomsten en uitgaven?'

'Heb je aan je aan het einde van je salaris altijd een stukje maand over?'

'Heb je betalingsachterstanden en weet je niet hoe je er vanaf komt?'

'Ben je door de Corona-crisis je (bij)baan kwijt en sta je voor een financiële uitdaging?'

Schaam je niet

Onze boodschap is dat je je nooit hoeft te schamen om hulp te vragen. Hoe eerder je om hulp vraagt, des te eerder er gekeken kan worden wat je nodig hebt. Soms lijkt het allemaal veel erger dan het is. 

 

Stichting Budgetcafé kijkt samen met jou naar je situatie en helpt je overzicht te krijgen in je financiën. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie starten we een traject met je op.

Wil je meer weten over dit project? Klik hier voor meer informatie

Onze diensten

Stichting Budgetcafé heeft 3 verschillende opties: Budgetcafé begeleiding, Budgetcafé beheer en Bewindvoering. Wij vinden het belangrijk dat je de hulp krijgt die het beste bij je past omdat elke situatie anders is. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem onlinecontact met ons op via onderstaand formulier, Je kunt ons ook bellen op 020-2440474  of een berichtje sturen via WhatsApp.

Wacht niet langer en meld je nu aan!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.