Corona en schulden

De effecten van de coronacrisis voor de samenleving worden steeds zichtbaarder. Het kan zijn dat je je baan kwijt bent geraakt of dat je ineens moet rondkomen met veel minder inkomen. Wat kun je doen als je in financiële nood dreigt te komen of er zelfs al middenin zit en je niet weet waar je moet beginnen?

'Ben je door de Corona-crisis je (bij)baan kwijt en sta je voor een financiële uitdaging?'

'Weet je niet waar je terecht kan voor financiële hulp?'

'Heb je hulp nodig bij het treffen van betalingsregelingen?'

Schaam je niet

Onze boodschap is dat je je nooit hoeft te schamen om hulp te vragen. Hoe eerder je om hulp vraagt, des te eerder er gekeken kan worden wat je nodig hebt. Soms lijkt het allemaal veel erger dan het is. 

 

Stichting Budgetcafé kijkt samen met jou naar je situatie en helpt je overzicht te krijgen in je financiën. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie starten we een traject met je op.

Onze diensten

Stichting Budgetcafé biedt 3 verschillende opties: Budgetcafé begeleiding, Budgetcafé beheer en Bewindvoering. Wij vinden het belangrijk dat je de hulp krijgt die het beste bij je past omdat elke situatie anders is. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem onlinecontact met ons op via onderstaand formulier, Je kunt ons ook bellen op 020-2440474  of een berichtje sturen via WhatsApp.

Wacht niet langer en meld je nu aan!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.