Alleenstaand Ouderschap

Vind je het lastig om als alleenstaande vader of moeder rond te komen? Je bent echt niet de enige. Alleenstaande ouders hebben vaak moeite om maandelijks rond te komen en kunnen maar net de eindjes aan elkaar knopen. Ongeveer de helft kampt met schulden. 

'Moet je de keuze maken tussen een rekening betalen of luiers kopen?'

'Sta je er als ouder opeens alleen voor en weet je niet hoe je moet rondkomen?'

'Heb je zorgen over de je financiële toekomst voor jou en je kinderen?'

Schaam je niet

Onze boodschap is dat je je nooit hoeft te schamen om hulp te vragen. Hoe eerder je om hulp vraagt, des te eerder er gekeken kan worden wat je nodig hebt. Soms lijkt het allemaal veel erger dan het is. 

 

Stichting Budgetcafé kijkt samen met jou naar je situatie en helpt je overzicht te krijgen in je financiën. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie starten we een traject met je op.

Onze diensten

Stichting Budgetcafé biedt 3 verschillende opties: Budgetcafé begeleiding, Budgetcafé beheer en Bewindvoering. Wij vinden het belangrijk dat je de hulp krijgt die het beste bij je past omdat elke situatie anders is. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem onlinecontact met ons op via onderstaand formulier, Je kunt ons ook bellen op 020-2440474  of een berichtje sturen via WhatsApp.

Wacht niet langer en meld je nu aan!

Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.