Onze projecten

Het doel van Stichting Budgetcafé is om samen met onze cliënten te werken naar een financieel gezonde en stabiele toekomst. Om onze cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen op een manier die goed bij hen past zijn er een aantal projecten waar we ons in 2020-2021 op focussen. Binnen deze projecten bieden we aan cliënten trainingen, intensieve begeleiding, beheer en beschermingsbewind aan. Daarnaast bieden we ook trainingen en workshops aan, aan professionals.

Voor veel mensen heeft de coronacrisis vervelende financiële gevolgen. Voor wie plotseling veel minder inkomen heeft, liggen geldproblemen op de loer. Mensen die door de coronacrisis geen grip meer hebben op hun financiën kunnen zich bij Stichting Budgetcafé aanmelden. 

Het kan iedereen overkomen. Je hebt teveel uitgegeven of te weinig inkomsten waardoor je een rekening niet op tijd kunt betalen. Denk hierbij aan je telefoonrekening of de premie van je zorgverzekering. Stichting Budgetcafé richt zich met dit project op jongvolwassenen (18-26 jaar) en werkt samen aan een financieel gezonde toekomst. Klik hier voor een korte samenvatting van dit project.

Alleenstaande moeders en vaders moeten vaak veel ballen in de lucht houden. Door omstandigheden kan dat soms teveel worden, niet alleen op financieel vlak. In 2020 is Stichting Budgetcafé is een project gestart om deze doelgroep te helpen grip te krijgen op onder meer hun financiën. In samenwerking met andere partijen bieden we ook sociaal-emotionele ondersteuning en praktische hulp.

Ben je het overzicht over je financiële administratie kwijt? Weet je niet meer hoe je de rekeningen moet betalen of loop je vast ondanks hulp van de gemeente of andere instanties? Ben je financieel getroffen door de Corona-crisis en zit je met je handen in het haar? Wij bieden hulp om je financiële situatie weer stabiel te krijgen.

Geïnteresseerd in een samenwerking of wil je meer informatie?
Neem contact met ons op via onderstaand formulier