Wie zijn wij?

Praktisch

Stichting Budgetcafé is opgericht in 2016. Wij zijn er omdat iedereen in een situatie terecht kan komen waarin je (tijdelijk) niet voldoende financieel zelfredzaam bent.  Heb je hulp nodig bij het regelen van je financiële administratie?  Ervaar je stress omdat je schulden hebt en niet meer weet hoe je er ooit vanaf komt? Stichting Budgetcafé kan je hierbij helpen.

Persoonlijk

Stichting Budgetcafé biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Niet alleen vanuit een geleerde methode, maar vooral vanuit een persoonlijke benadering. Wij geloven in maatwerk. Dat houdt in dat we voor elke cliënt een apart plan opstellen hoe we je gaan helpen. Vind je het fijn om regelmatig met ons te overleggen, dan bieden wij wekelijk spreekuren aan bij ons op kantoor.

Professioneel

Door onze jarenlange ervaring in het sociaal-juridische domein, kunnen we snel en gericht werken. We bieden praktische hulp aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte van de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.